Ekrani i furrës dhe ëmbëlsirave

Kategoria e produkteve


 • Ekrani i përparmë me xham të lakuar me ekran frigoriferik për ëmbëlsira dhe furrë buke

  Ekrani i përparmë me xham të lakuar me ekran frigoriferik për ëmbëlsira dhe furrë buke

  • Modeli: NW-XCW120L/160L.
  • Drita e brendshme LED.
  • Termastat dixhital dhe ekran.
  • Rafte të rregullueshme.
  • Xhami i kalbur.
  • Dyer rrëshqitëse të pasme prej xhami.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Shkrirja automatike
  • Xhami i përparmë i lakuar.
 • Frigorifer profesional për ekspozim tortesh dhe vitrinë frigoriferike për dyqane buke

  Frigorifer profesional për ekspozim tortesh dhe vitrinë frigoriferike për dyqane buke

  • Modeli: NW-CVF90/120/150/180/210.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Dera e përparme me rrëshqitje e xhamit të lakuar.
  • Ndriçim mahnitës i brendshëm LED sipër.
  • 3 shtresa rafte teli me finiturë kromi.
  • Kontrollues i rregullueshëm me ekran të temperaturës.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox.
  • Pjesa e jashtme e përfunduar me çelik inox dhe mermer.
  • Raftet e qelqit ndriçohen individualisht.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Vitrinë e frigoriferit me ekran të qelqit për tortë komerciale

  Vitrinë e frigoriferit me ekran të qelqit për tortë komerciale

  • Modeli: NW-ARC300L/400L /500L.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Ndriçim i brendshëm LED për çdo kuvertë.
  • E ndertuar me xham te temperuar.
  • 3 opsione për dimensione të ndryshme.
  • 4 rrota të rregullueshme, 2 me frena.
  • 3 shtresa rafte xhami të rregullueshme.
  • Projektuar për vendosje të pavarur.
  • Kontrolli dhe ekrani dixhital i temperaturës.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Ftohësi komerciale për ëmbëlsirë dhe tortë me gotë frigorifer për furrë buke

  Ftohësi komerciale për ëmbëlsirë dhe tortë me gotë frigorifer për furrë buke

  • Modeli: NW-RTW100L/105L.
  • Projektuar për vendosjen e banakut.
  • Xhami i përparmë i lakuar është bërë nga xhami i shkrirë.
  • Kontrollues i rregullueshëm i temperaturës.
  • Kondensator pa mirëmbajtje.
  • Ndriçimi i brendshëm i sipërm T4.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • 2 shtresa rafte teli të përfunduara me veshje PVC.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.

   

  Opsione

  • Rafte të rregullueshme të përfunduara me krom.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Ndriçim mahnitës i brendshëm LED në 2 anët.
 • Kutitë e ekspozimit të tortës dhe byrekut në frigorifer për banakë buke komerciale

  Kutitë e ekspozimit të tortës dhe byrekut në frigorifer për banakë buke komerciale

  • Modeli: NW-RTW125L.
  • Projektuar për vendosjen e banakut.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Kondensator pa mirëmbajtje.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Dyer rrëshqitëse të përparme dhe të pasme të zëvendësueshme.
  • Ndriçim mahnitës i brendshëm LED në 2 anët.
  • 2 shtresa rafte teli me finiturë kromi.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Kutitë e ekspozimit të ushqimeve të ëmbëlsirave dhe ëmbëlsirave në frigorifer

  Kutitë e ekspozimit të ushqimeve të ëmbëlsirave dhe ëmbëlsirave në frigorifer

  • Modeli: NW-RTW118L/140L.
  • Për vendosjen e banakut.
  • Këmbë të rregullueshme.
  • Dizajn xhami i përparmë i lakuar.
  • Xham i plotë i temperuar.
  • Lloji automatik i shkrirjes.
  • Sistemi statik i ftohjes.
  • Ndriçim i brendshëm LED për çdo kuvertë.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Frigorifer me ekran për ëmbëlsira dhe ëmbëlsira për dyqan buke

  Frigorifer me ekran për ëmbëlsira dhe ëmbëlsira për dyqan buke

  • Modeli: NW-RTW185L.
  • Projektuar për vendosjen e banakut.
  • Xhami i përparmë i lakuar është bërë nga xhami i shkrirë.
  • Kontrollues dhe ekran dixhital i temperaturës.
  • Kondensator pa mirëmbajtje.
  • Ndriçim mahnitës i brendshëm LED sipër.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • 1 shtresë raft xhami jo të rregullueshëm.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Këllëfë ekspozimi të tortës së ftohtë me qelq për banakë buke komerciale

  Këllëfë ekspozimi të tortës së ftohtë me qelq për banakë buke komerciale

  • Modeli: NW-RTW130L-2 / 201L.
  • 2 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Projektuar për vendosjen e banakut.
  • Xhami i përparmë i lakuar është bërë nga xhami i shkrirë.
  • Kontrollues dhe ekran dixhital i temperaturës.
  • Kondensator pa mirëmbajtje.
  • Ndriçim mahnitës i brendshëm LED sipër.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • 2 shtresa rafte teli me finiturë kromi.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Vitrina frigoriferike me ekran qelqi për ftohje për tortë buke komerciale

  Vitrina frigoriferike me ekran qelqi për ftohje për tortë buke komerciale

  • Modeli: NW-ARC271Z/371Z/471Z/571Z.
  • 4 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Projektuar për vendosje të pavarur.
  • Xhami i përparmë është bërë nga xhami i kalitur.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Ndriçim i brendshëm LED për çdo kuvertë.
  • 4 rrota të rregullueshme, 2 me frena.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • 3 shtresa të rafteve prej xhami ndriçohen individualisht.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Ftohësi me ftohës me vitrinë për tortë dhe ëmbëlsira të vogla

  Ftohësi me ftohës me vitrinë për tortë dhe ëmbëlsira të vogla

  • Modeli: NW-RTW100L-2/100L-3.
  • 2 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Projektuar për vendosjen e banakut.
  • Xhami i përparmë i lakuar është bërë nga xhami i shkrirë.
  • Kontrollues i rregullueshëm i temperaturës.
  • Kondensator pa mirëmbajtje.
  • Ndriçim mahnitës i brendshëm LED në 2 anët.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • 2 shtresa rafte teli me finiturë kromi.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Dollapë për ekspozim me qelq për tortë në frigorifer për bukë buke

  Dollapë për ekspozim me qelq për tortë në frigorifer për bukë buke

  • Modeli: NW-RTW120L-5/160L-5/202L-5.
  • 3 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Projektuar për vendosjen e banakut.
  • Xhami i përparmë është bërë nga xhami i kalitur.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Kondensator pa mirëmbajtje.
  • Ndriçim mahnitës i brendshëm LED në 2 anët.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • 2 shtresa rafte teli me finiturë kromi.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Shitore komerciale buke për tortë dhe ëmbëlsira me ekran frigoriferik për ftohje

  Shitore komerciale buke për tortë dhe ëmbëlsira me ekran frigoriferik për ftohje

  • Modeli: NW-ARC270Z/370Z/470Z/570Z.
  • 4 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Projektuar për vendosje të pavarur.
  • Xhami i përparmë është bërë nga xhami i kalitur.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Ndriçim i brendshëm LED për çdo kuvertë.
  • 4 rrota të rregullueshme, 2 me frena.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • 2 shtresa rafte xhami ndriçohen individualisht.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.