Ftohës me fuçi

Kategoria e produkteve

Fabrika Nenwell prodhon seri ftohësash elektrikë me fuçi të rrumbullakëta në frigorifer për pije të ftohta, lëngje, birrë dhe pije të tjera. Ftohësit e lëvizshëm të lëvizshëm të lëvizshëm dhe të hollë, me rrota ose pa rrota.Me këto modele të markësftohës të kanaçeve me fuçi, mund të keni dy stile dhe tre opsione përmasash për kërkesat tuaja të ruajtjes.Të gjitha ato janë zgjedhje të mira për të mbajtur vëllime të mëdha të sodës, birrës dhe pijeve të tjera joalkoolike.Grafikat e markës janë të disponueshme sipas modeleve dhe kërkesave tuaja, të cilat mund të ndihmojnë në përmirësimin e ndërgjegjësimit për markën tuaj për të rritur blerjen impulsive të klientit tuaj.Këtoftohës të kanaçeve me fuçi të markësjanë të dizajnuara me formë fuçie ose kanaçe, secila prej tyre vjen me kapak të sipërm që klientët të zgjedhin me lehtësi pijet e tyre të preferuara.Ato përdoren në mënyrë të përkryer në dyqane komoditeti, bare, restorante etj.Me përmasa të vogla dhe rrota lëvizëse, ky llojfrigorifer komercialmund të vendoset në mënyrë fleksibël kudo që dëshironi, dhe pas shkëputjes nga priza, mund t'i mbajë pijet tuaja të ftohta për disa orë, kështu që është ideale për t'u përdorur edhe për festa në natyrë, karnaval, BBQ ose ngjarje sportive.


 • Ftohës elektrik për kovën e akullit me lëngje dhe pije pa pagesë në stendat e panairit

  Ftohës elektrik për kovën e akullit me lëngje dhe pije pa pagesë në stendat e panairit

  • Modeli: NW-SC40T
  • Kovë elektrike me akull mund të ftohës
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Ftohës portativ elektrik i pavarur me fuçi me cilindër të hollë në rrota rrotulluese

  Ftohës portativ elektrik i pavarur me fuçi me cilindër të hollë në rrota rrotulluese

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohës me fuçi me cilindra të hollë në rrota rrotulluese
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Ftohës me cilindra të rrumbullakët në stilin e fuçive të holla dhe pije lëngje dhe pije "Grab and Go".

  Ftohës me cilindra të rrumbullakët në stilin e fuçive të holla dhe pije lëngje dhe pije "Grab and Go".

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohës elektrik me cilindra të rrumbullakët
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Fushata e shitjes me pakicë dhe marketingu Heineken Ftohës me fuçi verë në shishe me rrota

  Fushata e shitjes me pakicë dhe marketingu Heineken Ftohës me fuçi verë në shishe me rrota

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohës me fuçi verë në shishe me rrota
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Ftohës i lëvizshëm me rrota për festime, me kapje dhe lëvizje të rrumbullakët Coca Cola

  Ftohës i lëvizshëm me rrota për festime, me kapje dhe lëvizje të rrumbullakët Coca Cola

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohës i rrumbullakët Coca Cola
  • Dimensioni prej Φ442*745mm.
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft).
  • Ruani 50 kanaçe me pije.
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik.
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C.
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë.
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo.
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja.
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj.
  • Kapaku i sipërm prej xhami vjen me izolim të shkëlqyer termik.
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë.
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë.
 • Ftohës me fuçi rrotulluese me cilindra vertikal me rrota, pije me gaz të gazuar Sprite pa pagesë

  Ftohës me fuçi rrotulluese me cilindra vertikal me rrota, pije me gaz të gazuar Sprite pa pagesë

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohës me fuçi me rrotullim cilindrash me rrota
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Dizajni i modelit të klientit Ftohës i rrumbullakët i ndryshueshëm në frigorifer

  Dizajni i modelit të klientit Ftohës i rrumbullakët i ndryshueshëm në frigorifer

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohëse e rrumbullakët e kanaçeve në frigorifer
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Oil Station Grab and Go ose Shitje me pakicë Marketingu i lëngjeve dhe pijeve elektrike fuçi akulli

  Oil Station Grab and Go ose Shitje me pakicë Marketingu i lëngjeve dhe pijeve elektrike fuçi akulli

  • Modeli: NW-SC40T
  • Fuçi elektrike akulli mund të ftohës
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Ftohës pijesh të rrumbullakëta në stilin e fuçisë me vakum të markës Starbucks

  Ftohës pijesh të rrumbullakëta në stilin e fuçisë me vakum të markës Starbucks

  • Modeli: NW-SC40T
  • Fshesë me korrent të rrumbullakët ftohës
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Ftohës i rrumbullakët i pijeve me kapakë të rinovueshme të printimit të modelit të markës

  Ftohës i rrumbullakët i pijeve me kapakë të rinovueshme të printimit të modelit të markës

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohës i izoluar i rrumbullakët i pijeve
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Modeli i personalizuar Vizualiteti i markës Marketingu i tipit fuçi Mini ftohës i rrumbullakët

  Modeli i personalizuar Vizualiteti i markës Marketingu i tipit fuçi Mini ftohës i rrumbullakët

  • Modeli: NW-SC40T
  • Mini ftohës i rrumbullakët i tipit fuçi elektrike
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë
 • Modele Ftohëse me fuçi të rrumbullakëta, të personalizueshme dhe me ndriçim të drejtë

  Modele Ftohëse me fuçi të rrumbullakëta, të personalizueshme dhe me ndriçim të drejtë

  • Modeli: NW-SC40T
  • Ftohës i rrumbullakët simline i drejtë me fuçi
  • Dimensioni Φ442*745mm
  • Kapaciteti i ruajtjes prej 40 litrash (1.4 Cu.Ft)
  • Ruani 50 kanaçe me pije
  • Dizajni në formë kanaçe duket mahnitës dhe artistik
  • Shërbyer pije në Barbecue, karnaval ose ngjarje të tjera
  • Temperatura e kontrollueshme midis 2°C dhe 10°C
  • Qëndron i ftohtë pa energji për disa orë
  • Përmasat e vogla lejojnë të vendosen kudo
  • Pjesa e jashtme mund të ngjitet me logon dhe modelet tuaja
  • Mund të përdoret si dhuratë për të ndihmuar në promovimin e imazhit të markës suaj
  • Kapaku i sipërm i xhamit vjen me izolim të shkëlqyer termik
  • Shporta e lëvizshme për pastrim dhe zëvendësim të lehtë
  • Vjen me 4 rrota për lëvizje të lehtë


123Tjetra >>> Faqe 1/3